Haberler

Simsoft, Yeni Yıla Büyük Bir Coşku ve Heyecanla Girdi

Simsoft, Yeni Yıla Büyük Bir Coşku ve Heyecanla Girdi

Modelleme, Simülasyon Sistemleri, Yazılım Teknolojileri ve Bilgisayar Tabanlı Oyun Teknolojileri alanlarında önemli projelere imza atan Simsoft; kuruluşundan bu yana gösterdiği istikrarlı büyümeyi ve 2014 yılı başarılarını,Bilkent Otel’de düzenlediği özel bir programla kutladı.Türkiye’nin en hızlı büyüyen şirketleri arasına girmenin gururunu yaşayan Simsoft, ODTÜ Teknokent’in 15 Yıldız Şirketleri arasında yer alarak bu başarısını taçlandırdı. Ayrıca, kalite yönetim sistemini CMMI Olgunluk Seviyesi 3 ile belgelendiren marka; 2014 yılında yurt dışına sistem ihracatına başlayarak, adını uluslararası arenada da duyurmaya başladı.

Simsoft Genel Müdürü Dr. Gökçe Yıldırım Kalkan: “2015 ve sonrası için hedeflerimiz daha da büyük”

Bu önemli başarılar için öncelikle tüm ekibini kutlayan Simsoft Genel Müdürü Dr. Gökçe Yıldırım Kalkan,gecede yaptığı konuşmasında şunları söyledi: “Kuruluşumuzun ilk gününden itibaren kısa vadeli değil;süreklilik, sürdürülebilirlik prensiplerine, etik değerlere bağlı ve yenilik ve değişime açık kalarak; bilim ve teknolojiyi hep önde ve üstte tutarak önemli başarılar elde ettik.2006-2014 yılları arasında bu başarıyı elde ettiğimiz ödüller, katlanarak artan ciromuz, ürünlerimiz ve başarı ile tamamladığımız projelerimizle kanıtladık. 2015 ve sonrası için yine hedeflerimiz büyük; kendimize ve ekibimize güvenimiz, bilgi ve deneyimimiz, değerlerimiz sayesinde inandığımız yoldan ayrılmadan hedeflerimize başarıyla ulaşmak için heyecanlıyız ve 2015’e hazırız.”

Simsoft, yenilikçi stratejileriyle önemli projeler gerçekleştirmeye devam ediyor.

Dr. Yıldırım Kalkan, ayrıca Simsoft’a uzun süre emeği geçen çalışanlarına özel bir plaketle teşekkür etti. Yenilikçi, sürekli araştıran ve geliştiren özelliklerinden taviz vermeden yüksek ve uluslararası kalitedeki sistem ve yazılım ürünleri ile müşterilerinin ihtiyaçlarına yönelik ürünler tasarlamaya devam edeceklerini ifade eden Dr. Yıldırım Kalkan, 2015 ve sonrası için de Simsoft hedeflerine değindi. Savunma sanayine verdiği önemli hizmetlerin yanı sıra, sivil endüstri için de önemli projelere imza atan Simsoft, insan için yeni nesil bilgisayar çözümleri üretmeye devam ediyor.