Haberler

SİMMER Tesisimizin Açılış Töreni

SİMMER - Yeni Nesil Simülatör Üretim, Eğitim ve Test Merkezi
SİMMER Tesisimizin Açılış Töreni

Savunma Sanayii Başkanı Prof. Dr. Sn. Haluk Görgün'ün katılımıyla SİMMER - Yeni Nesil Simülatör Üretim, Eğitim ve Test Merkezimizin açılış törenini gerçekleştirdik. 

Dr. Gökçe Yıldırım Kalkan


Açılış törenimiz, kahraman şehitlerimiz ve gazilerimiz anısına yapılan saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı. Tören, Genel Müdür Yardımcımız Sn. Kadir Temiz'in kurumsal tanıtımı yapmasının ardından Genel Müdürümüz Dr. Sn. Gökçe Yıldırım Kalkan ve Savunma Sanayii Başkanı Prof. Dr. Sn. Haluk Görgün'ün açılış konuşmaları ile devam etti.

Prof. Dr. Haluk Görgün


Açılış konuşmalarının ardından Genel Müdürümüz Dr. Sn. Gökçe Yıldırım Kalkan tarafından Prof. Dr. Sn. Haluk Görgün'e hatıra plaketi takdim edildi.

SİMMER - Yeni Nesil Simülatör Üretim, Eğitim ve Test Merkezi


Törende simülasyon teknolojilerindeki kabiliyetlerimizi daha da güçlendirdiğimiz SİMMER - Yeni Nesil Simülatör Üretim, Eğitim ve Test Merkezimizin açılış merasimi için kurdele kesimi gerçekleştirildi.

SİMMER - Yeni Nesil Simülatör Üretim, Eğitim ve Test Merkezi


Açılış merasimi, hava, kara ve deniz platformları için üretim ve test faaliyetlerine odaklandığımız eğitim simülatörlerinin ve AR-GE çalışmaları devam eden proje ve ürünlerin anlatıldığı ve deneyimlendiği tesis turu ile devam etti.

TAOSİM Sınır Güvenliği Taktik Oyun Simülasyonu

Kapalı Kabin Ağır Araç Simülatörü


Askeri ve sivil amaçlı eğitim simülatörlerinin üretim, donanım entegrasyonu, AR-GE ve test faaliyetlerini yürüteceğimiz SİMMER tesis turu tamamlandıktan sonra tören, aile fotoğrafının çekilmesiyle sona erdi.
Ülkemiz ve milletimiz için hayırlı olması temenni ettiğimiz SİMMER açılış törenimizde başta Prof. Dr. Sn. Haluk Görgün olmak üzere bizimle beraber olan tüm değerli misafirlerimize şükranlarımızı sunuyoruz.